Debatt og møteledelse

 

 

Foto: Erik Krafft

Trenger du profesjonell debattledelse, en konferansier eller programleder?

God møteledelse er en suksessfaktor. Vi har erfaring fra lokalt til internasjonalt nivå, og leder møter, debatter og konferanser på norsk og engelsk.

Våre programledere:

Siri Lill Mannes

Siri Lill Mannes leder konferanser, møter og debatter på norsk og engelsk.

Thomas Henschien

Thomas er journalist, tidligere nyhetsanker og sjef for Nyhetskanalen i TV2. Han er en erfaren program- og debattleder med stadige internasjonale oppdrag.

Thomas holder også kurs og foredrag på norsk og engelsk, med vekt på business communication

Odd Reidar Solem

Odd Reidar har over 40 års fartstid i media – bl.a. som avisredaktør, reporter og programleder i NRK Dagsnytt, TV2 og TV2 Nyhetskanalen. Debatt-, møte- og programledelse er for Odd Reidar nærmest som en livsstil å regne.

Han holder foredrag og kurs om språk i media og kommunikasjon. Odd Reidar har fått «Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar»

Renate Nedregaard

Renate er journalist og forfatter, med bakgrunn som tv-reporter i TV2 og NRK. Hun var produksjonsleder for dokumentarserien “Krigens pris”, som ble kåret til verdens beste internasjonale dokumentar i 2012.

Renate har de siste årene ledet konferanser og debatter på engelsk.  Hun er en av våre kursholdere og dessuten tekstforfatter.

Arne Møller

I tillegg til å holde kurs og foredrag, leder Arne også konferanser og events. Han kan også delta i forberedelsene for å  lage et kulturelt program som passer med tema og profil.

Ove Sjøstrøm

Leder konferanser på norsk og engelsk, og jobber som instruktør hos oss.

Sjøstrøm har lang erfaring som journalist og har blant annet jobbet som utenriksreporter i krise- og konfliktområder.

Referanser:

Tidligere oppdragsgivere inkluderer bl.a. OECD, Utenriksdepartementet, Statoil, NHO, Unio, Forskningsrådet, Haugesund kommune, Generalinspektøren for Hæren, Universitetet i Bergen, Norsk Fotballtrenerforening, Oljedirektoratet og Finans Norge.