SpeakLab er et kurs- og kompetansesenter for deg som snakker. Vi vet at alle kan bli gode til å formidle. Vi tror på Godfoten og fokuserer på å utvikle dine sterke sider. Kursene våre gjør deg tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker. Treningsopplegget kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, dramaturgi, bevegelseslære og toppidrett. Målet er at du raskt skal kunne lage og holde presentasjoner som treffer publikum.

Instruktørene er aktive formidlere. De leder konferanser, møter og debatter fra lokalt til internasjonalt nivå, og bistår gjerne om du trenger hjelp til et arrangement. Vi tilbyr også foredrag og musikalske pep-talks.

SpeakLab startet i 2010, da gründerne Siri Lill Mannes og Arne Møller ønsket å skape et treningssenter i presentasjon. De siste åtte årene har vi levert kurs og programledelse til private og offentlige virksomheter i og utenfor Norge. Høsten 2015 flyttet vi inn i nytt institutt midt i Bergen.

Siri Lill har 20 års erfaring fra tv, blant annet som reporter og nyhetsanker i TV2. Arne har bakgrunn som profesjonell fotballspiller og leder. Han har Norges høyeste trenerutdanning og har holdt motivasjonsforedrag i rundt 400 bedrifter.

Instituttet

Høsten 2015 flyttet vi inn i nye lokaler på Nygårdshøyden i Bergen. Her holder vi  kurs, produserer lyd, bilde og video, og gjennomfører ulike arrangementer.