Vi tilbyr foredrag innen kommunikasjon, motivasjon og ledelse. Prøv gjerne en pep-talk med musikk!

Alle kan bli en god formidler: Men hvordan?

Siri Lill Mannes gir deg tips om hvordan du kan fange og holde på oppmerksomheten – og sikre at du får fram budskapet. Hun mener at alle kan bli gode til å formidle. Det gjelder bare å vite hva du skal trene på, og hvordan.

EKTE – kommunikasjon er vår kode for å bli en bedre formidler.

Det hemmelige språket

Vidar Hansen blir omtalt som Norges Sherlock Holmes. Han involverer publikum når han avslører løgn og viser deg hva kroppsspråket ditt røper.

Vidar er tidligere politi, og spesialiserte seg der på å tyde kroppens tause språk. I 2010 fikk Vidar Hansen Politiprisen for flest pågripelser i Norge. Vidar holder fascinerende foredrag og kurs, der du blant annet lærer hvordan du gjør et godt førsteinntrykk.

Motivasjon når verden kræsjer

Stephan Plätzer og Kjersti Tysse Plätzer: Rett før Kjersti skulle gå VM-finalen i Edmonton, falt ektemannen og treneren, Stephan, om med hjerneblødning. Legene gav ham 2% sjanse for å overleve. Fortvilet og usikker på om Stephan ville klare seg, måtte Kjersti forlate sykehuset og dra til startstreken. Stephan og Kjersti forteller om krisen,  de tøffe beslutningene og veien tilbake.

Stephan er topptrener, journalist og lærer. Tidligere var han internasjonal utøver i friidrett for Tyskland (løp) og norsk landslagstrener. Stephan snakker flytende norsk, engelsk og tysk.

Kjersti er en av norsk friidretts mestvinnende utøvere gjennom tidene, med blant annet 47 NM gull, ni kongepokaler, sammenlagtseier i verdenscupen og to sølvmedaljer fra OL. Kjersti er utdannet personlig trener og MOT-informatør.

Begge holder foredrag om motivasjon, stressmestring og hvordan takle kriser.

Fotball, quiz eller Prøysen?

Atle Nielsen

Atle er journalist og tidligere programleder i både NRK og TV2. Han har gitt ut 30 bøker. De senere årene har Atle blant annet snakket om vikingtid og hytteliv, det vakre spillet fotball og ledet mang en quiz.

Atle er sønn av Otto Nielsen, visemaker og mangeårig folkekjær programleder i NRKs Søndagsposten. I et musikalsk foredrag, skildrer Atle farens liv, kunst og samtid – og forteller blant annet om farens forhold til Alf Prøysen og livet på Grini.

Verdien av å bli kjent

Arne Møller

Ved å bli bedre kjent med deg selv og dine kolleger kan du oppnå bedre resultater. Tidligere fotballproff, topptrener og Årets kaptein i Norge viser hvordan – i en pep-talk som inspirerer.

Arne utfordrer kjente tankemønster – og spør hva som egentlig skal til for å vinne og bygge et lag.

 

Arne gir deg gjerne en PepTalk alene, men dette kan også gjøres med musiker(e) eller som et multimedia show med band/ orkester.

Eks. Sentrumskonferansen i Bergen 2013 – med en dose «Møllers tran».