Siri Lill Mannes

Siri Lill Mannes er daglig leder i SpeakLab og instruktør på kurs i presentasjon. Hun er også en av våre mest brukte programledere. Siri Lill stod for åpningen av OECDs World Forum i Paris, intervjuet Angelina Jolie i Geneve, ledet NHOs årskonferanse i Operaen og samtalen mellom Jens Stoltenberg og ekteparet Bill og Melinda Gates samme sted.

Siri Lill jobbet i TV 2 fra starten i 1992, de første årene som utenriksreporter. Den største opplevelsen var møtet med Nelson Mandela den dagen han vant presidentvalget i 1994. I 1995 var hun nyhetsanker i God Morgen Norge. Fra 1999 til hun sluttet i 2010, ledet hun TV2 Nyhetenes hovedsendinger.

I 2000 vant Siri Lill Kringkastingsprisen, mens hun i 2007 ble nominert til Gullruten som beste kvinnelige programleder.

Siri Lill har hovedfag i historie og mellomfag i russisk. Hun har utgitt to bøker: I "Livvakt i helvete – Aleksandr og krigen i Tsjetsjenia" (2003) lar hun oss se krigen i Tsjetsjenia med en russisk soldats blikk. I 2010 kom thrilleren "66 grader nord".