Forfatterne av boken. SpeakLabs Siri Lill Mannes og Vidar Hansen.

Kunsten å lese kroppsspråk

Alle har et forhold til kroppsspråk. Vi bruker og ser det. I høst kommer boken om kunsten å lese det. 


Tekst: Tord Eiken


Kroppsspråk er noe alle har et forhold til. Men få kan så mye om det, som tidligere politimann, Vidar Hansen. Nå deler han kunnskapen i bokform. – Jeg ønsker å løfte viktigheten av kroppsspråket. For meg har kroppsspråk blant annet handlet om liv og død. I tillegg har det avgjort saker jeg har vitnet om i retten.

Tankeleseren

Gjennom mange år i politiet finslipte Hansen blikket for det non-verbale språket. Han ble så god at han og makkeren endte opp med Politiprisen, blant annet for svært mange pågripelser. Hansen ble kjent blant kriminelle som en «tankeleser», og flere nektet å bli avhørt av han.

Denne evnen har Vidar Hansen demonstrert for tusenvis av nordmenn de siste årene. Du har kanskje sett ham på TV, show eller foredrag. Gjennom sine mange opptredener har han fått kallenavnet «Norges Sherlock Holmes» – hvorfor forstår man godt etter å ha møtt Hansen.

Forfatterne: Siri Lill Mannes og Vidar Hansen

Nyttig for alle

Men du trenger ikke å være politi, eller omgås kriminelle, for å ha nytte av å tyde kroppsspråk. Dette er ferdigheter alle kan bruke. Vidar understreker at boka også gir deg mange tips og triks om ditt eget kroppsspråk. Dette har stor betydning i kommunikasjon mellom mennesker, om det er på jobben, privat eller i sosiale sammenhenger.

Kroppsspråk i bokform

Sammen med SpeakLabs Siri Lill Mannes utgir Vidar Hansen i høst «Kunsten å lese kroppsspråk». I boken får du innføring i hvordan du kan tyde signalene andre sender – bevisst og ubevisst. Du får i tillegg tips og triks om hvordan du selv kan bruke kroppsspråk for å kommunisere bedre. Hansen deler også mange personlige erfaringer og historier, blant annet om hvordan han avslører løgn.

– Da vi begynte med bokprosjektet for over to år siden hadde jeg ingen anelse hvor mye arbeid det kom til å bli, smiler Vidar. Resultatet er han svært fornøyd med. – Selv om det har vært veldig tidkrevende, så er dette sannsynligvis det mest lærerike og spennende prosjektet jeg har vært med på.

Boken utgis av Cappelen Damm 19. oktober. Du kan lese mer eller forhåndsbestille boken, ved å klikke HER 


Kommentarer er stengt.