pat, ute. red

Seks uker hos SpeakLab

SpeakLabs første praktikant er på plass. Han skal være hos oss i seks uker fremover. 


Tekst og foto: Tord Eiken


Vi begynte året med ny koordinator, Helena Møller. Hun fikk raskt selskap av enda en medarbeider. Les mer om vårt nyeste tilskudd, Patrik Saastad.

Ekstra språkkompetanse i SpeakLab.

Siri Lill og Arne snakker henholdsvis russisk og gresk. Nå er SpeakLabs språkkompetanse doblet. Helena studerer koreansk, og Patrik slår gjerne av en prat på spansk. Han flyttet til Spania i en alder av ni år. Det skulle ta ti år før han flyttet tilbake i Norge.

Her tok han årsstudium i juss og administrasjon i Molde. Ett år var lenge nok, dermed bar turen videre til USA.

– Jeg jobbet et år på Disney i Orlando. Enkelt sagt gikk vi i bunad og fortalte amerikanerne om hvordan det er å bo i Norge. Planene mine var ikke helt spikret, så det var en god løsning å ta et år der. Jeg vil anbefale andre til å gjøre det samme dersom de er litt usikre.

Etter en tur over dammen pekte pilen mot Bergen. Her ventet Bachelor i medievitenskap.

– Drømmejobben er medierådgiver for en større organisasjon. Jeg synes det virker spennende å jobbe med kommunikasjon. Kanskje det blir i Disney, sier han og smiler.

Les mer: Trygg formidler på fem dager

Seks uker hos SpeakLab

Patrik trivdes i Bergen og ville fortsette på en mastergrad i medievitenskap. Dette innebar praksis, og dermed var SpeakLab en aktuell kandidat. Patrik hadde allerede vært innom oss som kursdeltaker via studiet.

– Kurset var spennende og jeg ønsket å utvikle kommunikasjonsegenskapene mine enda mer i ettertid. Da SpeakLab kom opp som praksissted så jeg på det som en god mulighet. Det virket også som en gøy bedrift å være del av.

Introkurs i april

Patrik ble satt raskt i arbeid og jobber blant annet med å sette opp introkurs i Bergen.

– Nå sikter vi oss inn mot 25. april. Det ser veldig lovende ut, men vi må ordne lokaler før vi kan si det sikkert. Det blir større kapasitet enn vanlig, så her håper vi på mange folk og et godt arrangement, sier han lurt.

 

Er du interessert i kurs?

Ta kontakt // Påmelding


Kommentarer er stengt.