artbildeArne

Nye muligheter hos SpeakLab

Vil du lage podcast eller video til deg selv eller din bedrift? Deltakerne på årets sommerkurs var de første som fikk prøve SpeakLabs nye video- og lydstudio. 


Tekst: Tord Eiken


SpeakLab utvider. Nå kan du produsere lyd og video hos SpeakLab. Utviklingssjef Arne Møller forteller mer om tilbudet.

– Hva har er nytt på SpeakLab sitt institutt?

– I det siste halvåret har vi innredet et profesjonelt lydstudio. Vi har også laget et studio der vi kan spille inn podcast og nett-tv. Du kan også bruke studioene til trening under kursene våre. Her får du gode mulighet til å trene realistisk foran mikrofon og kamera.

Les mer: SpeakLabs mediekurs

– Hvem får nytte av studioene?

– Først og fremst kan vi tilby flere og bedre kurs. Spesielt med tanke på mediatrening. Vi ser at det blir vanligere å opptre og formidle på digitale plattformer. Blant annet videokonferanser og nett-tv har blitt mer aktuelt, i tillegg til de tradisjonelle mediene som TV og radio. På lengre sikt ønsker vi å tilby enkel videoproduksjon. Studioet vårt er godt egnet til å lage kortere videoer, for eksempel video-CV eller video som skal deles internt i bedriften. Vi har også en green-screen, så det er mange muligheter. Det blir spennende å se hvordan vi kan utnytte dette fremover.

– Nå er studioene oppe og går. Hva kan folk forvente seg fra SpeakLab sin podcast?

– Nå har vi flere konsepter på gang, men kjernen vil være kommunikasjon og muntlig formidling. I tillegg til å drive undervisning, synes vi det er naturlig og gøy å produsere innhold selv. I jobben møter vi mange interessante mennesker med spennende historier. Å få frem disse historiene er noe vi kommer til å satse på.

– Når kommer den første podcasten fra SpeakLab?

– Vi sikter oss inn på å starte i slutten av august. Da er det mulig å følge programmene. Først og fremst kan du følge de på nettsidene våre. Her har vi en egen side for podcast, men vi kommer selvfølgelig til å dele det på Facebook og andre sosiale medier også.

Følg SpeakLab på Facebook

Er du interessert i kurs hos oss?

Nye kursdatoer for SpeakLab Pro ligger ute.

Første kurs Oslo: 22.-23. november

Trykk HER for påmelding

Vil du lage en video eller spille inn lyd?

Kontakt oss


Kommentarer er stengt.