artbildeArne

Nye muligheter hos SpeakLab

Vil du lage podcast eller video til deg selv eller din bedrift? Deltakerne på årets sommerkurs var de første som fikk prøve SpeakLabs nye video- og lydstudio. 


Tekst: Tord Eiken


SpeakLab utvider. Nå kan du produsere lyd og video hos SpeakLab. Utviklingssjef Arne Møller forteller mer om tilbudet.

– Hva har er nytt på SpeakLab sitt institutt?

– I det siste halvåret har vi innredet et profesjonelt lydstudio. Vi har også laget et studio der vi kan spille inn podcast og nett-tv. Du kan også bruke studioene til trening under kursene våre. Her får du gode mulighet til å trene realistisk foran mikrofon og kamera.

Les mer: SpeakLabs mediekurs

– Hvem får nytte av studioene?

– Først og fremst kan vi tilby flere og bedre kurs. Spesielt med tanke på mediatrening. Vi ser at det blir vanligere å opptre og formidle på digitale plattformer. Blant annet videokonferanser og nett-tv har blitt mer aktuelt, i tillegg til de tradisjonelle mediene som TV og radio. På lengre sikt ønsker vi å tilby enkel videoproduksjon. Studioet vårt er godt egnet til å lage kortere videoer, for eksempel video-CV eller video som skal deles internt i bedriften. Vi har også en green-screen, så det er mange muligheter. Det blir spennende å se hvordan vi kan utnytte dette fremover.

– Nå er studioene oppe og går. Hva kan folk forvente seg fra SpeakLab sin podcast?

– Nå har vi flere konsepter på gang, men kjernen vil være kommunikasjon og muntlig formidling. I tillegg til å drive undervisning, synes vi det er naturlig og gøy å produsere innhold selv. I jobben møter vi mange interessante mennesker med spennende historier. Å få frem disse historiene er noe vi kommer til å satse på.

– Når kommer den første podcasten fra SpeakLab?

– Vi sikter oss inn på å starte i slutten av august. Da er det mulig å følge programmene. Først og fremst kan du følge de på nettsidene våre. Her har vi en egen side for podcast, men vi kommer selvfølgelig til å dele det på Facebook og andre sosiale medier også.

Følg SpeakLab på Facebook

Er du interessert i kurs hos oss?

Nye kursdatoer for SpeakLab Pro ligger ute på forsiden vår.

Trykk HER for påmelding

Vil du lage en video eller spille inn lyd?

Kontakt oss


Kommentarer er stengt.